Vi er trygge på at vi skal kunne fortsette å utføre kjerneoppgavene våre også under en situasjon som er krevende for hele samfunnet. 

I dag har brannsjefene i distriktet til Øst 110-sentral møttes i en videokonferanse for å sørge for at vi har samme forståelse av situasjonen med koronasmitte, og at vi samhandler best mulig for å ivareta samfunnsoppdraget vårt. Vi ønsker at vi har en mest mulig lik tilnærming til situasjonen, og at vi kan samarbeide om eventuelle utfordringer.


Vi kommer også til å samarbeide tett med de andre nødetatene for å sørge for at vi har den samme situasjonsforståelsen, og for å fordele arbeidsoppgaver mest mulig hensiktsmessig.

Brannvesenet jobber etter en kontinuitetsplan der vi iverksetter nødvendige tiltak fortløpende, og vi har omdisponert noen av våre ressurser slik at vi kan fokusere på den viktige jobben med å ta vare på innbyggerne. Vi ber om forståelse for at vi har et høyt arbeidspress akkurat nå, og ber om at vi får ro rundt dette.


Vi i brannvesenet ønsker ikke å bidra til å spre koronasmitte i befolkningen, og begrenser adgangen til våre lokaler. Vi ber også om at publikum som har ikke-akutte henvendelser bruker elektroniske løsninger for å kontakte oss.

 

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon: 69247850

 

 

Sist oppdatert 13. March 2020, kl 13:37

Opprettet 13. March 2020, kl 14:37« Tilbake