Vi har dessverre ikke anledning til å gjennomføre barnehagebesøk og åpen dag på brannstasjonen i år på grunn av Covid-19.

Vi synes at det er så hyggelig å kunne invitere inn de flotte mini-brannkonstablene på brannstasjonen år etter år. Vanligvis har vi rundt 800 barnehagebarn innom oss, og åpen dag har vi hatt rundt 3000 besøkende.

Så dette er vi selvsagt veldig lei oss for, men det er viktig at vi alle bidrar til felles dugnad.

 

Det er ikke tilfeldig at Brannvernuka arrangeres på høsten. Da går vi inn i den årstiden hvor antall boligbranner vanligvis øker. Man trenger en påminnelse om brannsikkerhet før vi skrur på varme og belysning, tenner levende lys og fyrer i ovnen.

Hvis det skulle begynne å brenne, gjelder det å gjøre de riktige tingene raskt og i riktig rekkefølge. All erfaring viser at det nytter seg å øve. Mange liv og store verdier har blitt reddet fra brann fordi de involverte hadde trent på hvordan de skulle opptre. Med Brannvernuka håper vi å kunne inspirere til økt fokus på hyppighet av og bedre kvalitet på brannøvelser i barnehager, skoler, på arbeidsplasser og i de tusen hjem.

Vi har ingen å miste.

Brannvernforeningen har mange fine tips på sin hjemmeside. Vi anbefaler deg å ta en titt! 

 

  Barnehagebesøk og åpen dag på brannstasjon - avlyst!

 Barnehagebesøk og åpen dag på brannstasjon - avlyst!

Sist oppdatert 21. august 2020, kl 09:29

Opprettet 21. august 2020, kl 09:48« Tilbake