Det er viktig at lokket på beholderen er lukket. En lukket beholder forhindrer at avfall blåser utover, og tiltrekker ikke fugler og skadedyr. En lukket beholder gjør det også enklere for våre renovatører å tømme renovasjonsutstyret. Her ser du hvordan du går frem om du har overfull beholder:

  • Har du overfull beholder til papp/papir, plastemballasje eller glass-/metallemballasje?
    Du kan enkelt bestille en større beholder! Selve beholderbyttet koster ingenting, og det årlige gebyret vil være uforandret. Så å bytte til større beholder medfører faktisk ingen kostnad for deg! 
  • Har du overfull beholder til restavfall?
    Du kan enkelt bestille en større beholder. Selve beholderbyttet koster ingenting, men det årlige gebyret vil øke. Her finner du renovasjonsgebyrene i din kommune.


Ta kontakt om du ønsker å bytte til større beholder. Bor du i Råde, Vestby eller Våler kontakter du oss på tlf. 69 26 21 10, eller du kan benytte kontaktskjema eller sende oss en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Bor du i Moss så kontakter du kommunetorget i Moss kommune på tlf. 69 24 80 00 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. 

Vi tilbyr avfallsbeholdere i flere størrelser for at du skal få renovasjonsutstyr som er tilpasset ditt behov. Bytte av beholder skjer uavhengig av når det er tømming av avfall på din adresse.

Sist oppdatert 9. juni 2022, kl 13:36

Opprettet 9. juni 2022, kl 14:33« Tilbake