Nå søker vi etter en ny og fremoverlent kollega til Stab IT. Motiveres du av å ha en kontinuerlig strøm av spennende, faglige utfordringer fra IT-drift og prosjekter på skjermen? Da bør du lese videre. 

MOVAR IKS produserer drikkevann, renser avløpsvann, håndterer avfallet og leverer brann-, rednings- og feiertjenester i Moss, Vestby, Råde og Våler. Du blir en viktig lagspiller sammen med fagavdelingene, så vi kan levere disse samfunnskritiske tjenestene til 81.000 innbyggere. 

Drift og utvikling
Samfunnet bruker våre tjenester 24/7/365. En stor del av stillingens innhold er å bidra i driften av IT-systemene som gjør dette mulig. Den rette kandidaten får 
stor grad av frihet i egen arbeidshverdag, og gode muligheter til å påvirke våre strategiske IT-valg fremover. Vi jobber aktivt med forenkling og forbedring av vårt digitale tilbud internt og til innbyggerne. 

Hvem er du?
Vi ser spesielt etter deg som har kompetanse innen Microsoft 365, Azure og generell IT-drift i et Windowsmiljø. Du er nysgjerrig, engasjert og oppdatert på ny teknologi. Og ikke minst tar du IT-sikkerhet og personvern på alvor. 

Jobben gir deg mulighet til å utgjøre en stor forskjell for våre 150 medarbeidere og 81.000 innbyggere. Vi legger til rette, så du kan utvikle deg og din kompetanse videre. 

Se fullstendig stillingsutlysning og informasjon om hvordan du søker på finn.no

Sist oppdatert 9. juli 2020, kl 10:17

Opprettet 9. juli 2020, kl 10:06« Tilbake