MOVAR IKS planlegger en ny avløpsløsning for Mosseregionen. Det innebærer bl.a. at Fuglevik renseanlegg skal utvides og oppgraderes. 

MOVAR IKS har søkt om å få lage en ny reguleringsplan for denne eiendommen. Årsaken er ikke at tomten vil bli benyttet til andre formål enn den allerede er regulert for. Hensikten er å sikre en god og forutsigbar medvirkningsprosess for alle som blir direkte/indirekte berørt eller på annen måte er en interessepart for planene om Nye Fuglevik Renseanlegg. 

Les også: MOVAR inviterer til åpent informasjonsmøte 2. mars 2022

 

Gi dine innspill til planprogrammet frem til 1. april

Vi varsler nå oppstart av planarbeidet med den nye reguleringsplanen for Båthavnveien 50. Hensikten med detaljreguleringsplanen er å legge til rette for utvidelsen av Fuglevik Renseanlegg. 

Et planprogram viser hvordan arbeidet med den nye reguleringsplanen skal foregå. Fristen for å gi innspill på det foreslåtte planprogrammet er 1. april 2022. 

Spørsmål, innspill eller merknader må rettes skriftlig til COWI AS v/ Katrine Haugesten på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller per brev til postboks 123, 1601 Fredrikstad.

Vennligst merk henvendelsen med konsulentens navn eller referansenummer A207440. 

 

Du finner dokumentene for planprogrammet på våre prosjektnettsider.

 

Åpent informasjonsmøte i mars

Vi arrangerer også et medvirkningsmøte onsdag 2. mars fra klokken 18.00-20.00. Dette foregår på Rygge ungdomsskole. Her kan du få mer informasjon og stille spørsmål om prosjektet og planarbeidet. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

movar.no/avlop kan du lese mer om prosjektet og motta informasjon via vårt nyhetsbrev fremover. 

Sist oppdatert 16. februar 2022, kl 12:46

Opprettet 16. februar 2022, kl 10:32« Tilbake