Brannbamsen Bjørnis er en bamse som er utviklet for å møte barns behov for omsorg og trygghet ved ulykker og traumer, samt vekke barns interesse for brannforebyggende arbeid på et tidlig stadium. 

Han er med hver gang brannbilene rykker ut til brann eller ulykker som involverer barn og unge, i form av en liten trøstebamse, der han er en god venn i vanskelige situasjoner. I tillegg vet han masse om røykvarslere, slokkeutstyr og brannsikkerhet.

 

Til daglig holder Bjørnis til på brannstasjonen i Moss. Når han ikke er ute og slokker branner eller hjelper til ved andre hendelser, hender det at han tøyser litt med de som jobber og besøker brannstasjonen.

Bjørnis besøker som hovedregel ikke enkeltbarnehager, men Bjørnis er en del av førskolebarnas besøk på brannstasjonen (barnehageukene 37 og 38). Brannbamsen vil være å treffe på åpen dag på brannstasjonene i forbindelse med brannvernuka i september, uke 38. 

Vår kollega Brannbamsen Bjørnis - Norges viktigste bamse

 

Bjørnis har mye på hjertet, og har egen hjemmeside https://brannbamsen.no/. Han har til og med fått en egen TV-serie: https://tv.nrk.no/serie/bjoernis

Du kan også følge han på på Instagram og Facebook.

 

På hjemmesiden finner du nettbutikk med Bjørnis-produkter og informasjon, han er en viktig del av mange barnehagers brannvernopplæring.

Materiell for barnehager
Til foreldre

 

Lurer du på noe? Du kan kontakte Bjørnis sine gode kollegaer på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Sist oppdatert 24. juli 2023, kl 12:52

Opprettet 24. juli 2023, kl 11:51« Tilbake